Werkwijze

Onze Werkwijze

SAMSUNG CSCHoe kan paardenkracht mij helpen om het beste uit mezelf en mijn leven te halen?

Als je besloten hebt om meer uit jezelf en je leven te halen dan heb je de eerste stap al gezet. Wij kunnen je helpen om de volgende stappen te zetten met behulp van de paarden. Wij zorgen voor meer paardenkracht in je leven, waardoor je sterker in je schoenen staat en beter in het hier en nu kan blijven.

 

Wij helpen je om het volgende te bereiken:

Je kan in het dagelijks leven volledig jezelf zijn. Hierdoor krijg je heel veel energie en je gaat veel lichter door het leven. Je hebt ontdekt hoe je dit kan doen zonder dat het je onzeker maakt. Je weet nu wie je echt bent, wat er voor jou belangrijk is en hoe jij het beste uit jezelf kan halen.

Je bent in contact met je gevoel. Hierdoor kan je genieten van het hier en nu. Je weet hoe je om moet gaan met de gedachtenstroom in je hoofd. Je ligt hier niet meer wakker van. Je hebt nu de ruimte om de dingen te doen die er écht toe doen en om meer uit je leven te halen.

Je voelt je zelfverzekerd en sterk. Je bent nog steeds jezelf, maar dan zonder de onzekerheid waar je altijd last van had. Je kan laten zien wie je bent en wat je in je hebt. Je hebt ruimte voor nieuwe stappen, nieuwe ontdekkingen, nieuwe relaties en om te doen wat je altijd al hebt willen doen.

Je haalt veel voldoening uit de relaties met anderen. Zowel op persoonlijk vlak als op het werk. Je merkt dat je niet meer alleen energie in anderen stopt, maar er ook veel voor terug krijgt. In het contact met anderen voel je de ruimte om jezelf te zijn en jezelf verder te ontwikkelen.

Je ervaart balans en rust in je leven. Ook al is je leven super druk, je voelt je super rustig. Je bent in contact met het hier en nu, waardoor je echt kan genieten van wat je doet. Je doet veel, maar je ervaart het niet als druk en je loopt jezelf niet voorbij. Je haalt uit het leven wat er in zit.

Je hebt eindelijk de doelen bereikt die je altijd al had willen behalen. Je voelt je ontzettend goed nu je eenmaal je dromen hebt laten uitkomen. Je leven voelt als genieten. Het leven is makkelijk en licht nu je eenmaal doet wat je altijd al had willen doen.

Paardenkracht in jouw leven

SAMSUNG CSCWij geloven er in dat iedereen het verdient om het beste uit zichzelf en zijn leven te halen. De paarden laten ons elke keer weer zien dat elk mens waardevol is. Ze halen in iedereen de mooiste kwaliteiten en talenten naar boven. Wij willen jou helpen om dit ook in jezelf te zien en deze kracht in jezelf in te zetten om meer uit je leven te halen.

Paarden zijn een geweldig voorbeeld van hoe mooi je met elkaar (en met jezelf) in balans kan leven. Ze zijn zo zacht en tegelijk zo krachtig. En dat kan jij ook zijn. Met meer paardenkracht in jezelf kan je al je dromen laten uitkomen.

Wat maakt onze werkwijze uniek?

Paarden kijken niet naar wat er aan de buitenkant zichtbaar is. Het maakt ze niet uit of je mooie kleding aantrekt, een dure auto rijdt of uit een goede familie komt. Paarden kijken naar wie je echt bent.

In onze coaching werken wij op dezelfde wijze als de paarden. We kijken niet naar dat wat er boven de waterspiegel zichtbaar is. Dat is het gedrag dat je laat zien. Daar heb je ons niet voor nodig. Je weet zelf ook wel hoe je je gedraagt. En waarschijnlijk weet je ook heel goed dat dat niet is wie je bent.

Wie je bent wordt bepaald door je persoonlijk, je gevoelens en je gedachtes. Dat is wat er zich onder de waterspiegel afspeelt. Dat is hoe je je voelt en dat bepaalt of je gelukkig bent met je leven zoals het nu is, of niet.

Wie jij onder de waterspiegel bent, dat is waar onze methode „ Cognitief Coachen met PaardenTM„ over gaat.

Samen met het paard kijken we naar wie jij echt bent. We voegen paardenkracht toe aan je persoonlijkheid, gevoelens en gedachtes. We zorgen dat dit je onder de waterspiegel sterker maakt, zodat je ook boven de waterspiegel jezelf kan zijn.

Deze methode is ontwikkeld door drs. Wendela den Tonkelaar, een van de bekendste paardencoaches van Nederland. Het is een methode die gebaseerd is op de nieuwste inzichten in de psychologie en jarenlange ervaring met mensen en paarden. We werken vanuit psychologische modellen naar concrete resultaten, zonder zweverige poespas.

Uiteraard kijken we niet alleen bij onze klanten onder de waterspiegel maar ook bij de paarden die we in onze coaching inzetten. Onze methode gaat uit van een coachpaard dat volledig in balans is, waardoor hij zijn werk zo goed mogelijk kan doen. Onze coaches besteden uitgebreid aandacht aan het welzijn van hun coachpaarden. We kunnen dan ook met trots zeggen dat Cognitief Coachen met PaardenTM een van de meest paardvriendelijke methodes van paardencoaching is.

Past onze werkwijze bij jou? Lees dan hier met welke diensten wij jou kunnen helpen.