Rick van den Berg

Rick van den Berg – Coachboerderij de Werst

Rick van den BerghVanaf kind af aan ben ik opgegroeid op een boerderij in Brabant onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Hier ben ik op jonge leeftijd op een speelse manier in aanraking gekomen met pony’s en paarden. Later ben ik gaan pony en paardrijden op wedstrijden. Ik woon inmiddels weer op de boerderij en ben nog steeds graag met de paarden in de weer.

Achtergrond

Ik ben naast het coachen van mensen met behulp van paarden werkzaam bij de provincie Brabant. Ik geef dagelijkse leiding aan ruim 30 professionals die zich bezig houden met Natuur, Water en Milieu vraagstukken. Het nieuwe leiding geven richt zich vooral op het coachen van mensen zodat hun talenten en passie volledig tot zijn recht komen.

Mijn kwaliteiten liggen in de teamcoaching en individuele coachting gericht op leiderschap, bijvoorbeeld persoonlijk en inspirerend leiderschap. Daarnaast coach ik ook heel gericht op persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet ervan om met behulp van mijn paarden mensen te laten ontwikkelen in hun persoonlijke groei.

De Coachpaarden

Rick WinstonIk heb op mijn ‘Coachboerderij’ de beschikking over 4 coachpaarden. Twee KWPN ‘ers, een merrie van  6 en ruin van 12 jaar oud, een hele vriendelijke haflinger en een brutale pony. Allemaal stuk voor stuk geschikte paarden en op heel diverse coachvragen inzetbaar.

Locatie

De coachboerderij is een intieme lokatie met een ruime, nette en warme ontvangstruimte waar we via verschillende methodieken tot de kern de coachvraag kunnen komen. Er is een ‘all weather’ buitenbak zodat we op de vorstperiode na altijd kunnen werken. Mocht het weer te beroerd zijn dan is er binnen een kilometer een binnenbak beschikbaar.

Mijn verbondenheid met de boerderij, en paarden in het bijzonder, in combinatie met mijn nieuwsgierigheid om mensen te helpen in hun ontwikkeling maakt een grote passie in mij los voor paardencoaching. Ik hoop via deze passie ook een steentje bij te kunnen dragen in jouw ontwikkeling!

Contact

Coachboerderij De Werst te Berlicum (Noord Brabant)
Rick van den Berg
06-18303350
Rick@coachboerderij.nl