Persoonlijke Coaching met Paardenkracht

Persoonlijke Coaching met Paardenkracht

Het meest complete programma om het beste uit jezelf en je leven te halen,
met persoonlijke begeleiding ondersteund door paarden

SAMSUNG CSCHerken jij jezelf in één of meer van de volgende situaties?

 • „Ik lig vaak wakker van het piekeren. Het lijkt soms wel alsof ik mijn gedachtes niet kan stoppen. Ik zou willen dat ik de uit-knop kon vinden!”
 • „Ik voel me vaak onzeker in het dagelijks leven. Dat heb ik altijd gehad. Er zijn bepaalde situaties waarin die onzekerheid sterker naar voren komt. Dan heb ik er echt last van. Ik zou willen dat ik meer zelfvertrouwen had.”
 • „Ik ervaar de omgang met andere mensen vaak als moeizaam en het kost me veel energie. Het lijkt vaak wel alsof het allemaal van een kant moet komen en dat is buitengewoon vermoeiend. Het zou toch makkelijker moeten kunnen?”
 • „Ik heb het gevoel dat ik heel vaak niet mezelf kan zijn. Ik voel me heel vaak alsof ik een rol speel. Aan de ene kant zou het heerlijk zijn als ik gewoon mezelf kan zijn, aan de andere kant vind ik dat ook erg eng.”
 • „Ik ben vaak zo druk en met zo veel dingen tegelijk bezig dat het lijkt alsof ik mezelf voorbij loop. Ik heb gewoon een ontzettend druk leven met een gezin en een baan. Maar het wordt soms te veel, ik raak uitgeput en ik ben raak het contact met mezelf kwijt.”
 • „Ik ben al vaker bezig geweest met manieren om goed in mijn vel te zitten en sterk in mijn schoenen te staan. Maar het lijkt wel alsof elke poging om beter in mijn vel te zitten er juist voor zorgt dat ik verder van mijn doelen afraak… Ik zou willen dat ik nu eens wél bereik wat ik echt wil.”

Het is niet nodig om je zo te voelen. Het kan echt anders.

Iedereen verdient het om goed in zijn vel te zitten en het beste uit zijn leven te halen. Jij ook! En dat is zeker mogelijk. Iedereen kan dit bereiken.

SAMSUNG CSCHet leven kan er ook heel anders uit zien. Het kan ook zo:

 •  Je kan in het dagelijks leven volledig jezelf zijn. Hierdoor krijg je heel veel energie en je gaat veel lichter door het leven. Je hebt ontdekt hoe je dit kan doen zonder dat het je onzeker maakt. Je weet nu wie je echt bent, wat er voor jou belangrijk is en hoe jij het beste uit jezelf kan halen.
 • Je bent in contact met je gevoel. Hierdoor kan je genieten van het hier en nu. Je weet hoe je om moet gaan met de gedachtenstroom in je hoofd. Je ligt hier niet meer wakker van. Je hebt nu de ruimte om de dingen te doen die er écht toe doen en om meer uit je leven te halen.
 • Je voelt je zelfverzekerd en sterk. Je bent nog steeds jezelf, maar dan zonder de onzekerheid waar je altijd last van had. Je kan laten zien wie je bent en wat je in je hebt. Je hebt ruimte voor nieuwe stappen, nieuwe ontdekkingen, nieuwe relaties en om te doen wat je altijd al hebt willen doen.
 • Je haalt veel voldoening uit de relaties met anderen. Zowel op persoonlijk vlak als op het werk. Je merkt dat je niet meer alleen energie in anderen stopt, maar er ook veel voor terug krijgt. In het contact met anderen voel je de ruimte om jezelf te zijn en jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je ervaart balans en rust in je leven. Ook al is je leven super druk, je voelt je super rustig. Je bent in contact met het hier en nu, waardoor je echt kan genieten van wat je doet. Je doet veel, maar je ervaart het niet als druk en je loopt jezelf niet voorbij. Je haalt uit het leven wat er in zit.
 • Je hebt eindelijk de doelen bereikt die je altijd al had willen behalen. Je voelt je ontzettend goed nu je eenmaal je dromen hebt laten uitkomen. Je leven voelt als genieten. Het leven is makkelijk en licht nu je eenmaal doet wat je altijd al had willen doen.

Is dit wat jij ook zou willen ervaren? Wil jij ook het beste uit jezelf en je leven halen? Dan kunnen wij je helpen!

Ja, ik wil graag een (gratis en vrijblijvend) gesprek over Persoonlijke Coaching met Paardenkracht
 
Naam
Telefoon
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Werkt het formulier niet? Stuur een mailtje naar contact@cvpc.nl ovv “persoonlijke coaching” dan nemen wij zsm contact met je op!

Heel veel mensen hebben last van de problemen die jij ervaart. Ze voelen dat er iets mist, dat er meer uit het leven te halen valt, maar ze weten niet hoe.

Je bent dus niet de enige!

SAMSUNG CSCWij hebben hier de oplossing voor gevonden. Wij werken met paardenkracht om meer kracht in jezelf en je leven te brengen.

Paarden zijn een geweldig voorbeeld van hoe mooi je met elkaar (en met jezelf) in balans kan leven. Ze zijn zo zacht en tegelijk zo krachtig. En dat kan jij ook zijn. Met meer paardenkracht in jezelf kan je al je dromen laten uitkomen.

Wij hebben een jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen in samenwerking met paarden. Heel veel mensen zijn bij ons gekomen met dezelfde problemen als jij ervaart. Ze wisten niet meer hoe ze in contact konden komen met zichzelf, met het hier en nu en waren constant aan het piekeren.

Eerlijk gezegd hadden veel van onze klanten het idee dat hun problemen nooit opgelost zouden worden. Dat ze zich er gewoon maar bij neer moesten leggen. Of dat ze het niet waard waren om een beter leven te krijgen.

En dat is zonde. Want jij bent het wèl waard, jij verdient het om lekker in je vel te zitten en te kunnen zijn wie je ècht bent.


 

“Bijzonder om te ervaren hoe paarden zonder oordeel teruggeven wat ze voelen. Je krijgt directe en eerlijke feedback.” Jan


 

Paarden kijken anders naar mensen. Zij zien in jou wat jij (nog) niet in jezelf ziet. Zij zien de paardenkracht die ook jij in je hebt en waarmee je je leven totaal kan veranderen.

Paarden kijken niet naar wat er aan de buitenkant zichtbaar is. Het maakt ze niet uit of je mooie kleding aantrekt, een dure auto rijdt of uit een goede familie komt. Paarden kijken naar wie je echt bent.

In onze coaching werken wij op dezelfde wijze als de paarden. We kijken niet naar dat wat er boven de waterspiegel zichtbaar is. Dat is het gedrag dat je laat zien. Daar heb je ons niet voor nodig. Je weet zelf ook wel hoe je je gedraagt. En waarschijnlijk weet je ook heel goed dat dat niet is wie je bent.

Wie je bent wordt bepaald door dat wat er zich onder de waterspiegel afspeelt: je persoonlijk, je gevoelens en je gedachtes.

Dat is wat er zich onder de waterspiegel afspeelt. Dat is hoe je je voelt en dat bepaalt of je gelukkig bent met je leven zoals het nu is, of niet.

Wie jij onder de waterspiegel bent, dat is waar onze methode „Cognitief Coachen met PaardenTM over gaat. Samen met het paard kijken we naar wie jij echt bent. We voegen paardenkracht toe aan je persoonlijkheid, gevoelens en gedachtes. We zorgen dat dit je onder de waterspiegel sterker maakt, zodat je ook boven de waterspiegel jezelf kan zijn.

SAMSUNG CSCDit doen we vanaf de grond. Je hoeft dus niet op het paard te rijden. Je hoeft zelfs geen ervaring met paarden te hebben. Heb je dat wel, dan is dat ook prima. Deze ervaring zal ook voor jou totaal anders zijn dan wat je tot nu toe van de paarden gewend bent.

Het paard spiegelt jou onder de waterspiegel. Dit betekent dat je een spiegel voorgehouden krijgt van je persoonlijkheid, je gevoelens en je gedachtes. En dat is handig. Want dat wat zich onder de waterspiegel afspeelt is ook voor jou niet zichtbaar. Je bent je maar voor 5% bewust van wat daar allemaal gebeurt.

Door de spiegel van het paard word je je bewust van wat er onder de waterspiegel speelt. Je wordt je dus bewust van wie je ècht bent. Pas dan kan je er iets aan veranderen.


 

“Ik heb nu ontdekt dat ik, veel meer dan ik zou willen, wordt beïnvloed door anderen. Ik ben nu stappen aan het zetten om meer bij mezelf te blijven.” Denise


 

Je kan pas iets aan je leven veranderen als je weet wat er zich bij jou onder de waterspiegel afspeelt, als je weet wie je ècht bent. Als je deze stap hebt genomen dan begeleiden we je in het vinden van meer balans, meer rust en meer ruimte om al je dromen uit te laten komen.

Dit doen we via een gestructureerde methode, gebaseerd op een (wetenschappelijke) evidence based methode, versterkt met paardenkracht. We werken met een stap-voor-stap plan zodat je weet waar je aan toe bent.

Hierdoor zal je (eindelijke) een echte verandering merken in jezelf en je leven. Een blijvende verandering, waarvan het makkelijk is om deze vast te houden.

SAMSUNG CSCDit zijn de veranderingen die je kan verwachten als gevolg van dit coachingtraject:

 • De relaties die je met anderen hebt worden intensiever en dieper, doordat je helemaal jezelf bent kan je er ook helemaal voor anderen zijn
 • Je hebt voldoende zelfvertrouwen om stappen te zetten die je anders nooit had durven nemen, waardoor je eindelijk je dromen uit kan laten komen
 • Je ervaart positieve gebeurtenissen in je leven veel intenser waardoor je veel meer geniet van bijvoorbeeld het zien opgroeien van je kinderen.
 • Je voelt rust en balans waardoor je ‚tijd’ anders gaat ervaren

Ja, ik wil graag een (gratis en vrijblijvend) gesprek over Persoonlijke Coaching met Paardenkracht
 
Naam
Telefoon
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Werkt het formulier niet? Stuur een mailtje naar contact@cvpc.nl ovv “persoonlijke coaching” dan nemen wij zsm contact met je op!

Werkwijze

De paardencoaching vindt plaats bij één van onze paardencoaches op een van de vestigingen van het Centrum voor Paardencoaching. Indien je over een eigen paard beschikt (en dit paard door ons geschikt wordt bevonden) kunnen onze coaches ook naar jou toekomen.

Als je interesse hebt in persoonlijke coaching dan dien je onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt dan automatisch een email met een aantal vragen over jouw persoonlijke situatie. Op basis van de informatie die je hier geeft word je in contact gebracht met degene in ons team die jou het beste verder kan helpen.

Om te onderzoeken welke paardencoach het beste bij jou past vindt er eerst een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek met de paardencoach plaats via de telefoon of video conference. Op deze manier kan je eerst kennismaken met je coach en bespreken of onze methode jou daadwerkelijk zal helpen.

Vervolgens volg je een traject van 6 sessies paardencoaching. Elke sessie duurt ongeveer 1,5 uur. In deze 6 sessies doorloop je 6 logisch op elkaar volgende stappen. Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten mee. Tussen de sessies zitten twee tot vier weken. Je volgt een gestructureerde methode, die op jouw specifieke situatie is aangepast. Dat betekent dat je ook tussen de sessies met de paarden door steeds bezig zal zijn met dit traject. In totaal ben je ongeveer 5 maanden bezig.

SAMSUNG CSC

Net als bij iedere vorm van coaching is het resultaat voor een groot deel afhankelijk van jouw eigen inzet. Wij hebben gemerkt dat je op deze manier met onze coaching het beste resultaat boekt:

 • Je staat open voor de spiegel van het paard
 • Je bent bereid je in te zetten om te veranderen, ook al weet je nu nog niet op welke manier
 • Je werkt actief aan de huiswerkopdrachten die je tussen de sessies mee krijgt
 • Je hebt steun in je omgeving van iemand die achter jou en dit traject staat

Als wij het idee hebben dat wij jou niet kunnen helpen dan zeggen we dat ook eerlijk. Het zou kunnen dat we je doorverwijzen naar een andere methode of een ander soort hulpverlener. Het kan ook dat we aangeven dat je op een ander moment in je leven meer baat zal hebben bij onze coaching. Onze coaches geven dit altijd eerlijk aan en zullen je waar mogelijk ondersteunen om op een andere manier hulp te krijgen.


 

“Ik vond de begeleiding professioneel, prettig, direct en positief confronterend. Het is een methode waarbij ‘doen’ centraal staat. Het heeft me weer op de juiste weg gezet, naar een doel dat tijdelijk uit beeld was geraakt.” Anneke


 

SAMSUNG CSCKortom, een traject bij ons houdt het volgende in:

 1. Gratis, vrijblijvend gesprek om kennis te maken met je coach
 2. Zes intensieve coachingsessies met de methode Cognitief Coachen met Paarden (1,5 uur per sessie)
 3. Tussendoor huiswerkopdrachten (2-4 weken tussen elke sessie) die je steeds terugkoppelt aan je coach
 4. Inclusief werkboek met theoretische achtergrond informatie en opdrachten om tijdens het traject en daarna uit te voeren in het dagelijks leven
 5. Het totale traject duurt ongeveer 5 maanden

Coaches

In ons team werken uitsluitend professionele, integere coaches. Al onze paardencoaches hebben een uitgebreide opleiding(en) gevolgd en zijn gespecialiseerd in de methode Cognitief Coachen met Paarden™. Ze volgen maandelijks bijscholing en nemen maandelijks deel aan supervisie. Zo blijven ze altijd up to date van de nieuwste inzichten in de paardencoaching.

Onze coaches staan er om bekend dat ze met beide benen op de grond staan.

Je hoeft niet bang te zijn dat deze coaching zweverig zal zijn. Het gaat om een resultaatgerichte en pragmatische manier van coachen gebaseerd op psychologische principes.

Bovendien werken onze coaches volgens een ethische gedragscode. Hierdoor je kan rekenen op een zorgvuldige manier van omgaan met jouw persoonlijke informatie en op goede zorg voor de coachpaarden.

Kosten

De waarde van dit coachingtraject is niet in geld uit te drukken. Bedenk je eens wat het je oplevert als je meer rust, balans en verbinding met jezelf ervaart? Wat ga je doen als je geen last meer hebt van onzekerheid, stress of pieker gedachtes? Hoeveel is het jou waard om het beste uit je leven te kunnen halen en je dromen te kunnen laten uitkomen?

Aan de andere kant kan je er ook voor kiezen om zo door te gaan als je altijd hebt gedaan. Dat wat je altijd hebt gedaan heeft je gebracht waar je nu bent. Als je niets verandert dan zal je situatie dus ook niet beter worden. Sterker nog, de kans is groot dat het steeds slechter wordt. Je raakt namelijk steeds verder verwijderd van je gevoel, je raakt het contact met jezelf steeds meer kwijt en je kan steeds minder jezelf zijn.

Ik weet zeker dat je er alles voor over hebt om volledig jezelf te kunnen zijn en het beste uit jezelf te halen. Toch hebben we de prijs van dit coachingtraject laag gehouden. Zodat het voor iedereen mogelijk is om dit te volgen.

De prijs hebben we laag kunnen houden doordat we met zo’n ontzettend krachtige methode werken. Door het inzetten van paarden in onze coaching en door de unieke methode die onze coaches inzetten, duurt dit traject 2x zo kort als een regulier coachingtraject. In een regulier coachingtraject zou je zeker 12 sessies nodig hebben om hetzelfde te bereiken als wat wij in 6 sessies bereiken.

Als je deze sessies los bij ons boekt dan kost dit je in totaal 1182 euro. Voor de sessies in dit traject betaal je echter minder dan 150 euro per keer!

Het totale traject van 6 sessies inclusief werkboek, tussentijdse opdrachten en begeleiding gedurende 5 maanden kost maar 897 euro (excl. BTW). Een betaling in termijnen is mogelijk. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Ja, ik wil graag een (gratis en vrijblijvend) gesprek over Persoonlijke Coaching met Paardenkracht
 
Naam
Telefoon
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Werkt het formulier niet? Stuur een mailtje naar contact@cvpc.nl ovv “persoonlijke coaching” dan nemen wij zsm contact met je op!

Proefsessie en Garantie

Wij zijn er van overtuigd dat je fantastische resultaten zal boeken met onze coaching. En dat je met meer paardenkracht in je leven niet alleen zelf veel gelukkiger zal zijn, maar ook alle mensen om je heen positief zal beïnvloeden.

We zijn er ook van overtuigd dat paarden het beste middel zijn om jouw innerlijke kracht naar boven te halen. Daarom geven we je de optie om de eerste sessie van het traject als proefsessie te volgen. Als je daarna niet verder wil met het traject zit je nergens aan vast. Je geeft gewoon je werkboek terug en bent klaar. De kosten van deze proefsessie bedragen 197 euro (excl. BTW). (Als je daarna besluit om wél verder te gaan met het traject dan worden deze 197 euro uiteraard afgetrokken van de totaalprijs.)

Vragen

Heb je vragen over de informatie op deze pagina, over onze werkwijze of ergens anders over? Aarzel dan niet om contact op te nemen via contact@centrumvoorpaardencoaching.nl

PS Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf en zijn leven te halen. Jij ook! Dus aarzel niet en vul direct het formulier in. Dit is de eerste stap naar meer paardenkracht in je leven!  

Ja, ik wil graag een (gratis en vrijblijvend) gesprek over Persoonlijke Coaching met Paardenkracht
 
Naam
Telefoon
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Werkt het formulier niet? Stuur een mailtje naar contact@cvpc.nl ovv “persoonlijke coaching” dan nemen wij zsm contact met je op!