Over Ons

Het team van Centrum voor Paardencoaching

“Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf en uit zijn leven te halen.”

Dat is onze missie en daar gaan we allemaal vol passie voor. Wij brengen paardenkracht in jouw leven. Dat is wat ons verbindt en waar onze expertise ligt.

Over de coaches

Ons team bestaat uitsluitend uit goed opgeleide paardencoaches die gecertificeerd zijn om met de methode Cognitief Coachen met Paarden™ te werken. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van ons centrum. Onze coaches volgen maandelijkse bijscholing en continue supervisie.

Iedere coach in ons team heeft zijn eigen unieke kwaliteiten, zijn eigen expertise gebieden en zijn eigen persoonlijkheid. Hierdoor vullen wij niet alleen elkaar als team mooi aan, maar kunnen wij ook onze klanten altijd met de beste coach in verbinding brengen.

Dit zijn de paardencoaches die voor het Centrum voor Paardencoaching werken:

Over de coachpaarden

SAMSUNG CSCUiteraard behoren onze coachpaarden ook tot het team van het Centrum van Paardencoaching. Het welzijn van de coachpaarden staat bij ons zeer hoog in het vaandel. We werken dan ook met veel verschillende paarden, zodat de paarden niet overbelast raken. Bovendien werken we regelmatig met de paarden van onze klanten, wanneer ze zelf een paard bezitten.

Om het welzijn van de coachpaarden te garanderen werken we met een systematische methode voor-, tijdens- en na de coaching. We selecteren de coachpaarden zorgvuldig en kijken van moment tot moment of ze ingezet kunnen en willen worden in een sessie of niet. Alle paarden krijgen een uitgebreide (mentale) warming up en cooling down. We kunnen met trots zeggen dat alle paarden waar wij mee werken met plezier hun coachwerk doen.

Tot ons team behoren ook de mensen die achter de schermen van het Centrum voor Paardencoaching werken. Iedereen is ons team heeft zijn eigen talenten die ingezet worden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard delen we met elkaar onze passie voor paarden. Onze teamleden staan je graag te woord en beantwoorden met plezier je vragen.

Dit zijn wij. En wie ben jij? Wij komen graag met je in contact.