Diensten

Onze Diensten

Zo helpen we jou om met paardenkracht meer te halen uit jezelf en je leven!

Onze diensten:

Gratis ebook

-230pxlDownload nu het gratis ebook „IK met PK” voor meer Innerlijke Kracht met PaardenKracht. Ontdek hoe een paard je kan leren om meer uit jezelf en je leven te halen.

Klik hier om meer te lezen over de inhoud van het boek en het gratis aan te vragen.

 

Persoonlijke Coaching: IK met PK

SAMSUNG CSCDoor een persoonlijk IK met PK-coachingstraject te volgen bij een van onze paardencoaches kunnen wij jou het best helpen om meer uit jezelf en je leven te halen. Dit is de meest effectieve manier voor jou om de resultaten te bereiken die je wil. De coaching is helemaal op jou persoonlijk afgestemd. We werken met een model dat speciaal ontwikkeld is om jou meer paardenkracht in je leven te geven.

Je leest hier meer over hoe dit in zijn werk gaat.

Workshop: IK met PK – De Start

SAMSUNG CSCIn deze eendaagse workshop neem je de eerste stap op weg naar meer Innerlijke Kracht met PaardenKracht. Door de paardenkracht in deze workshop zal je zien wie je echt bent. Je ontdekt hoe je jezelf kan versterken, door meer in het hier en nu te leven. Je krijgt praktische tips mee voor het dagelijks leven waardoor je direct resultaat zal ervaren.

Als je nog geen ervaring hebt met “IK met PK”, start dan hier!

Lees hier meer over deze workshop.

Weekend: IK met PK

Een weekend er tussenuit en ontdekken hoe je het beste uit jezelf haalt! Je ontdekt hoe je jezelf kan versterken, door meer in het hier en nu te leven. Je krijgt praktische tips mee voor het dagelijks leven waardoor je direct resultaat zal ervaren.

Kijk hier waar het volgende weekend plaatsvindt!

Coachweek: IK met PK

Smeagol en DjinnyOntdek in één week hoe je met paardenkracht meer uit jezelf en je leven kan halen. Een week lang in een kleine groep, in de natuur, met paarden en vol persoonlijke groei. Wij zorgen voor de perfecte balans tussen coaching en ontspanning.

Deze coachweek kan je NU reserveren in Zweden. Je kan deze week ook individueel volgen in Beieren (Zuid Duitsland) en op een aantal unieke locaties in de natuur in Nederland. (Data voor groepsweken volgen binnenkort.) Neem voor info over een inviduele coachweek even contact met ons op.

Lees hier meer over de IK met PK reis naar Zweden

Coaching: KIDS met PK

De tijd waarin we nu leven is voor veel kinderen een uitdaging om zich staande te houden. Ze hebben continu te maken met veranderingen in hun leven, prikkels en stressvolle omstandigheden op school en daarbuiten. Speciaal voor kinderen en jongeren biedt  het CVPC het programma „KIDS met PK”, ontworpen door kinder-psycholoog en paardencoach drs. Lonneke van Pelt (GZ psycholoog, BIG geregistreerd). Een simpel 3-stappen model dat gebaseerd is op de nieuwste weten-schappelijke inzichten.

Lees hier meer over ons programma voor kinderen en jongeren

Teamcoaching: TEAMS met PK

SAMSUNG CSCWil je meer uit je team, familie of groep halen met behulp van paardenkracht? Wij bieden teamcoachingsessies door heel Nederland, België en Duitsland in verschillende talen (en naar wens ook in andere landen). Of je nu opzoek bent naar een teamuitje of een compleet ontwikkelingstraject, wij denken graag met je mee.

Lees hier verder voor de mogelijkheden voor jullie team.

 

Opleidingen

Wil je zelf paardencoach worden? Of ben je al paardencoach en wil je nog beter worden in je vak? Lees dan hier wat wij aanbieden aan opleidingen.