Yvanka Ruijtenschildt

Yvanka Ruijtenschildt

“Deze reis is nog lang niet klaar!”

Hoe het allemaal begonnen is…

_S7A3567 (4)Als tweejarig meisje liep ik onder het paard van de schillenboer door. Ik had altijd alle vertrouwen in paarden.

Na jarenlang zeuren (mijn moeder durft nog steeds niet bij een springwedstrijd te kijken) mocht ik op 8 jarige leeftijd op paardrijden. Om hier nooit meer mee te stoppen.

Paarden zijn mijn leven.
Erop, eronder, ernaast, erbij… heerlijk!

Achtergrond

_S7A3796Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het begon als directiesecretaresse en pony instructrice. Daarna was ik een periode thuis met de kinderen. Vervolgens heb ik een buitenschoolse opvang opgezet met momenteel een sport BSO in Amsterdam. Ik volgde een opleiding HBO management om vervolgens terecht te komen bij de Paardencoaching….

Wauw! Wat een mooi vak! Het werken met mensen, kinderen en paarden… alles in één!

Het perfecte beroep voor mij, wat ik aanvul met uitdagende coachreizen die ik zelf organiseer en begeleid. Natuurlijk ga ik ook steeds door met het ontdekken en ontwikkelen van mezelf. Door dit te delen met anderen wil ik een inspiratiebron zijn. Deze reis is nog lang niet klaar!

Locaties

_S7A3892Ik coach op Manege Spaarnwoude te Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem). Hier staat mijn eigen paard Zanzibar en woon ik (nu nog) vlakbij. Op de manege heb ik, naast mijn eigen paard, de beschikking over diverse leuke coach paarden en pony’s. In een mooie, rustige bosrijke omgeving.

Het is voor mij ook mogelijk naar een andere locatie te komen.

In de zomer van 2018 verhuis ik naar Drenthe. Hier zal ik aan huis gaan coachen in het plaatsje Doldersum op de rand van het Nationaal park en het Drents Friese Wold. Van daaruit zal ik ook nog regelmatig op Manege Spaarnwoude te vinden zijn; hier zal ik ook blijven coachen.

Yvanka Ruijtenschildt
Regio: Halfweg (NH) / Doldersum (Drenthe)
Paardencoachyvanka.nl
Neem contact op: 06-53143180