IK met PK – Workshopdag – De Start

Workshop: IK met PK – De Start
De eerste stap voor meer Innerlijke Kracht met Paardenkracht

illustratieIkmetPKkleurHerken jij jezelf hier in:

 • Ik heb vaak last van stress
 • Ik pieker veel
 • Ik voel me vaak onzeker
 • Ik zit niet lekker in mijn vel
 • Ik kan niet mezelf zijn
 • Ik kom niet goed tot mijn recht

Het is niet nodig om je zo te voelen. Het kan echt anders.

Iedereen verdient het om goed in zijn vel te zitten en het beste uit zijn leven te halen. Jij ook! En dat is zeker mogelijk. Iedereen kan dit bereiken.

In deze workshop ontdek je welke 3 stappen je moet nemen om meer innerlijke kracht te krijgen, zodat je het beste uit jezelf kan halen. Bedenk je eens wat je kan doen en bereiken als jij paardenkracht zou hebben!

SAMSUNG CSCAls je meer innerlijke kracht hebt dan levert je dat het volgende op:

 • Je zit lekker in je vel
 • Je voelt je zelfverzekerd en sterk
 • Je kan omgaan met moeilijke of verdrietige situaties
 • Je ervaart minder stress en ligt er niet meer van wakker
 • Je bent in het hier en nu en piekert niet meer over het verleden of de toekomst

Paarden zijn bij uitstek geschikt als leermeesters om een gelukkiger leven te leiden. Niet alleen spiegelen ze ons gedrag, waardoor we ons bewust worden van onze sterke en zwakke kwanten. Daarnaast laten ze je direct ervaren wat je kan doen om in het hier en nu aanwezig te zijn en je te verbinden met jezelf en anderen.


 

SAMSUNG CSCErvaringen van Brigitte:

“Ik vindt het bijzonder hoe treffend de paarden communiceren waar het op staat. De paarden zijn zooo bereid om ons te leren wat eerlijk communiceren is. Wat een wijsheid! Ik heb vandaag ook ervaren hoe het is om je met andere mensen te verbinden, net als een kudde paarden. Dat vond ik heel leerzaam.”


 

Wat je kan verwachten van deze workshop:

 • Je ontdekt wat ‚paardencoaching’ is en wat deze paardenkracht jou op kan leveren
 • Je ontdekt wat het je oplevert als je zelf net zo veel kracht hebt als een paard
 • Je leert de 3 stappen die je moet nemen om je innerlijke kracht te vergroten
 • Je krijgt van de paarden feedback op je persoonlijke leerpunten in deze 3 stappen
 • Je krijgt opdrachten om thuis toe te passen zodat je meer uit je leven kan halen
 • Je weet wat voor jou persoonlijk de sleutel is naar meer rust, ruimte en geluk

Let op: Tijdens deze dag maak je een start om meer IK met PK te krijgen. Je leert wat het model inhoudt en hoe je het toe kan passen in je leven. In één dag kan je echter niet je hele leven veranderen. Je zal na afloop van deze workshop wel het geleerde in je dagelijks leven moeten toepassen, anders heeft het geen effect. Dit kan je zelf doen of met hulp van een van onze coaches.

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaaktSAMSUNG CSCErvaringen van Ilse:

“Ik vond de workshop erg interessant en leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen gedaan en ontdekt. Zo heb ik ontdekt dat ik wel leiding kan geven, wat ik nooit had gedacht. Ik heb ontdekt dat ik wel zekerheid in me heb, alleen is het soms nog ver zoeken ernaar. Ik weet nu hoe ik meer rust in mijn hoofd kan creeëren en meer in het hier en nu kan zijn. Daar ga ik verder mee oefenen.”


 

Over de coaches

SAMSUNG CSC

Deze workshop wordt uitsluitend begeleid door paardencoaches van het Centrum voor Paardencoaching die gecertificeerd zijn in de methode “IK met PK”. Dit staat garant voor een professionele en betrouwbare begeleiding. Elke workshop biedt dezelfde kwaliteit en inhoud, ongeacht de locatie en coach. De workshop is door het Centrum voor Paardencoaching ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie. Op basis van onze uitgebreide praktijkervaring met paarden is de workshop geoptimaliseerd om je in één dag een intensieve ervaring mee te geven.

Praktische informatie

Voor deze workshop is ervaring met paarden niet nodig. Er wordt uitsluitend vanaf de grond met de paarden gewerkt. Als je wel ervaring hebt met paarden is dat ook prima, dit zal het spiegelen van de paarden niet in de weg staan. De ervaring leert dat het leren van deze technieken de relatie met je eigen paard ook zal verbeteren.

De workshop vindt plaats op diverse locaties van het Centrum voor Paardencoaching. We werken met betrouwbare paarden die plezier hebben in het werk als coachpaard. Het welzijn van de coachpaarden staat op al onze locaties voorop. We hebben de beschikking over een privé ruimte met onze groep. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 personen.

Wil je zelf deze workshop organiseren met een groep vrienden? Dat kan! Je kan deze workshop organiseren op een van onze locaties door het hele land (de kosten zijn op elke locatie gelijk). Je moet minimaal 4 deelnemers hebben om dit te kunnen organiseren. Als je meer dan 12 deelnemers hebt neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om deze workshop op je eigen (paarden)locatie te organiseren. Wij zullen dan van te voren contact met je opnemen om te bespreken of de locatie en paarden geschikt zijn voor de workshop. Als je een workshop op je eigen locatie organiseert doe je zelf gratis mee!


 

SAMSUNG CSCErvaringen van Judith:

“Het belangrijkste wat ik vandaag geleerd heb is hoe ik kan zorgen dat ik me niet laat afleiden door dingen van buitenaf. Ik weet nu hoe ik in het hier en nu kan zijn. En hoe ik kan voelen wat ik voel. Ik ben blij dat ik vandaag gegaan ben. Het was voor mij persoonlijk heel leerzaam. Ik kijk er naar uit om bij het Centrum voor Paardencoaching de opleiding tot paardencoach te gaan doen zodat ik dit ook aan anderen kan leren.”

 

 

 

SAMSUNG CSCKosten & Aanmelden

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 147 euro (excl. 19% BTW). Deze kosten zijn inclusief lunch, thee en koffie.

Aanmelden door je door op de link hieronder te drukken. Je komt dan in een online betaalomgeving waar je direct via iDeal kan betalen (of kan kiezen voor betaling via overboeking). Na je betaling ontvang je automatisch een bevestiging met oa het adres van de locatie.

Wil je zelf een workshop organiseren? Stuur dan een mail naar contact@cvpc.nl met daarin je gegevens en de regio. Wij nemen dan zsm contact met je op voor meer informatie. (Uiteraard zit je nog nergens aan vast.)

Vragen of zelf organiseren?

Heb je vragen over deze workshop? Twijfel je of het iets voor jou is? Of wil je deze workshop zelf organiseren met een groep vrienden? Mail dan even naar contact@cvpc.nl een van onze coaches neemt dan zsm contact met je op!

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt