Wendy Ten Wolde

Wendy ten Wolde – Paard & Relatie

Wendy ten Wolde“In het werken met paarden en de omgang met mensen ben ik erachter gekomen dat alles te maken heeft met contact en energie”

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat paarden op je pad komen met een reden, deze dieren hebben de mooiste levenslessen, als je naar ze durft te luisteren.

 

 

Van internationaal dressuurruiter naar paardencoach…..

13-06-'12 training Coen 019Toen ik nog op internationaal niveau in de sport meereed met mijn toenmalige pony was ik nog niet zo bewust van de kracht van een relatie of de essentie van de oefeningen die ik reed. Dit werd mij op pijnlijke manier duidelijk wanneer mijn pony hoefkatrol bleek te hebben en niet meer geschikt was voor de sport. Natuurlijk had ik toen een ander sportpaard kunnen kopen en ik had door kunnen gaan.

Maar dat deed ik niet…… ik wilde het niet…

Ik ging mij verdiepen in hoefkatrol en andere blessures bij paarden en hier begon mijn zoektocht, of liever gezegd mijn ontdekkingstocht naar de visie en passie waar ik vandaag de dag mee werk, leef en hopelijk heel erg oud mee word.

578116_314868108587392_1630127491_nPaarden zijn een van de dieren die ons mensen grote levenslessen kunnen leren en ik ben heel dankbaar dat ik door mijn intuïtief vermogen zowel paarden als mensen kan helpen om ze weer terug te zetten in hun kracht. Ik geloof in ontwikkelen van mensen en in relaties die we met elkaar en met dieren hebben. Ik maak gebruik van intuïtie en van mijn theoretische kennis en vaardigheden op verschillende gebieden.

13-06-'12 training Coen 013(1)Specialisaties

  • Hoog sensitiviteit
  • Kinderen en volwassenen met een beperking
  • Re-integratie
  • Traumaverwerking

Locatie en Paarden

bakPaard & Relatie is een natuurlijke training-, revalidatiestal  en zorgboerderij met veel aandacht voor de relatie tussen mens en dier. De omgang met de paarden en mensen is gebaseerd op wederzijds respect en de natuurlijke omgang met het paard. Dat ziet u ook terug in de Dagbesteding van Paard & Relatie.

Op een rustige locatie in Zaanstad (Assendelft) midden tussen de weilanden en polders is de ruime Paddock Paradise van Paard & Relatie opgezet. Met diverse uitrijmogelijkheden dicht in de buurt zoals bijvoorbeeld het bos, duin en strand of Spaarnewoude en ‘t Twiske is dit een prachtlocatie om je paard(en) te houden.

Contact

email stalwendy@gmail.com
telefoon 0621563623

Twitter: https://twitter.com/PaardEnRelatie
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/wendytenwolde
Facebook: https://www.facebook.com/stalwendy
Website: http://www.paard-en-relatie.nl/