Weekend IK met PK

Weekend: IK met PK
Meer Innerlijke Kracht met Paardenkracht

illustratieIkmetPKkleurHerken jij jezelf hier in:

 • Ik heb vaak last van stress
 • Ik pieker veel
 • Ik voel me vaak onzeker
 • Ik zit niet lekker in mijn vel
 • Ik kan niet mezelf zijn
 • Ik kom niet goed tot mijn recht

Het is niet nodig om je zo te voelen. Het kan echt anders.

Iedereen verdient het om goed in zijn vel te zitten en het beste uit zijn leven te halen. Jij ook! En dat is zeker mogelijk. Iedereen kan dit bereiken.

In dit weekend ontdek je welke 3 stappen je moet nemen om meer innerlijke kracht te krijgen, zodat je het beste uit jezelf kan halen. Bedenk je eens wat je kan doen en bereiken als jij paardenkracht zou hebben!

SAMSUNG CSCAls je meer innerlijke kracht hebt dan levert je dat het volgende op:

 • Je zit lekker in je vel
 • Je voelt je zelfverzekerd en sterk
 • Je kan omgaan met moeilijke of verdrietige situaties
 • Je ervaart minder stress en ligt er niet meer van wakker
 • Je bent in het hier en nu en piekert niet meer over het verleden of de toekomst

Paarden zijn bij uitstek geschikt als leermeesters om een gelukkiger leven te leiden. Niet alleen spiegelen ze ons gedrag, waardoor we ons bewust worden van onze sterke en zwakke kwanten. Daarnaast laten ze je direct ervaren wat je kan doen om in het hier en nu aanwezig te zijn en je te verbinden met jezelf en anderen.


SAMSUNG CSCErvaringen van Brigitte:

“Ik vindt het bijzonder hoe treffend de paarden communiceren waar het op staat. De paarden zijn zooo bereid om ons te leren wat eerlijk communiceren is. Wat een wijsheid! Ik heb vandaag ook ervaren hoe het is om je met andere mensen te verbinden, net als een kudde paarden. Dat vond ik heel leerzaam.”


Wat je kan verwachten van dit weekend:

 • Je ontdekt wat ‚paardencoaching’ is en wat deze paardenkracht jou op kan leveren
 • Je ontdekt wat het je oplevert als je zelf net zo veel kracht hebt als een paard
 • Je leert de 3 stappen die je moet nemen om je innerlijke kracht te vergroten
 • Je krijgt van de paarden feedback op je persoonlijke leerpunten in deze 3 stappen
 • Je krijgt opdrachten om thuis toe te passen zodat je meer uit je leven kan halen
 • Je weet wat voor jou persoonlijk de sleutel is naar meer rust, ruimte en geluk

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende het weekend doorloop je de 3 stappen van het IK met PK programma. Natuurlijk doen we sessies met de paarden, maar tussendoor is er ook voldoende tijd voor reflectie en ontspanning. Je krijgt oefeningen mee waarmee je thuis aan de slag kan gaan.

Het weekend begint op vrijdag aan het eind van de middag en eindigt op zondagmiddag. Het hele weekend is verzorgd, inclusief alle maaltijden. Zo kan je je helemaal richten op je eigen ontwikkeling en hoef je je geen zorgen te maken de praktische zaken. Je kan met eigen tent of caravan kamperen op onze locaties (tussen de paarden!). Daarnaast bieden de meeste locaties eenvoudige overnachtingsmogelijkheden op de boerderij.

Eerst volgende data: 7-9 juni 2019 Veluwe
en 23-25 augustus 2019 Limburg


Ja, ik wil graag een (gratis) intakegesprek aanvragen
 
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon
*Je krijgt automatisch een email met intakevragen
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Werkt de aanmeldknop voor het intakegesprek niet? Mail dan naar contact@cvpc.nl

SAMSUNG CSCErvaringen van Ilse:

“Ik vond het erg interessant en leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen gedaan en ontdekt. Zo heb ik ontdekt dat ik wel leiding kan geven, wat ik nooit had gedacht. Ik heb ontdekt dat ik wel zekerheid in me heb, alleen is het soms nog ver zoeken ernaar. Ik weet nu hoe ik meer rust in mijn hoofd kan creeëren en meer in het hier en nu kan zijn. Daar ga ik verder mee oefenen.”


Over de coaches

Dit weekend wordt uitsluitend begeleid door paardencoaches van het Centrum voor Paardencoaching die gecertificeerd zijn in de methode “IK met PK”. Dit staat garant voor een professionele en betrouwbare begeleiding. Elk weekend biedt dezelfde kwaliteit en inhoud, ongeacht de locatie en coach. Dit programma is door het Centrum voor Paardencoaching ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie. Op basis van onze uitgebreide praktijkervaring met paarden is dit weekend geoptimaliseerd om je in korte tijd een zeer intensieve ervaring mee te geven.

Praktische informatie

Voor dit weekend is ervaring met paarden niet nodig. Er wordt uitsluitend vanaf de grond met de paarden gewerkt. Als je wel ervaring hebt met paarden is dat ook prima, dit zal het spiegelen van de paarden niet in de weg staan. De ervaring leert dat het ervaren van deze methode de relatie met je eigen paard ook zal verbeteren.

Het IK met PK weekend vindt plaats op diverse locaties van het Centrum voor Paardencoaching. We werken met betrouwbare paarden die plezier hebben in het werk als coachpaard. Het welzijn van de coachpaarden staat op al onze locaties voorop. We hebben de beschikking over een privé ruimte met onze groep. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 personen.

Wil je zelf een weekend organiseren met een groep vrienden? Dat kan! Je kan het IK met PK weekend organiseren op een van onze locaties door het hele land (de kosten zijn op elke locatie gelijk). Je moet minimaal 4 deelnemers hebben om dit te kunnen organiseren. Als je meer dan 12 deelnemers hebt neem dan contact op voor de mogelijkheden.

WEEKEND VELUWE 7-9 juni 2019

Onze vestiging in Putten, op de Veluwe, ligt op een prachtige stille plek tussen de bossen en weilanden. De locatie beschikt over een ruime buitenbak en warme theorieruimte.

De coaching vindt plaats met een bijzondere kudde ponies van diverse rassen en formaten. Ze zijn klein en knuffelbaar, maar ook ontzettend wijs en vol levenservaring. Ze laten je zien dat je niet groot en sterk hoeft te zijn om toch van binnen heel krachtig te zijn.

We beschikken over eenvoudige overnachtingsmogelijkheden in een bijgebouw van de verbouwde boerderij. Je kan ook zelf kamperen op het erf of op het weiland. Wij zorgen voor alle maaltijden. Je kan je dus lekker laten verwennen!

Gun jezelf een weekend weg. De ervaring leert dat juist het weg zijn uit de dagelijkse hectiek, op een plek in de natuur, tussen de dieren, ervoor zorgt dat je in korte tijd grote stappen kan maken in je persoonlijke ontwikkeling.


SAMSUNG CSCErvaringen van Judith:

“Het belangrijkste wat ik vandaag geleerd heb is hoe ik kan zorgen dat ik me niet laat afleiden door dingen van buitenaf. Ik weet nu hoe ik in het hier en nu kan zijn. En hoe ik kan voelen wat ik voel. Ik ben blij dat ik vandaag gegaan ben. Het was voor mij persoonlijk heel leerzaam. Ik kijk er naar uit om bij het Centrum voor Paardencoaching de opleiding tot paardencoach te gaan doen zodat ik dit ook aan anderen kan leren.”


Praktisch – Veluwe:

Datum: Vrijdag 7 t/m zondag 9 juni 2019 
Tijden: Start vrijdag om 17.00 uur – Afsluiting zondag om 16.00 uur
Locatie: Putten (Gelderland)
Paardencoaches: Jo-Anne de Weerd
Beschikbaarheid: maximaal 12 deelnemers
Kosten: 495 euro (incl. 21% btw) voor het hele weekend (inclusief alle maaltijden en twee overnachtingen.)
Vragen? Neem contact ons op via contact@cvpc.nl of 0614984169 (Whatsapp en bellen).

DSCF1613

WEEKEND Limburg 23-25 aug. 2019

Onze locatie in Limburg ligt helemaal in het zuidelijke puntje van Nederland, tegen België aan. Hierdoor is de locatie ook goed bereikbaar voor Belgische deelnemers.

In het prachtige Limburgse heuvellandschap ben je er echt even helemaal tussenuit. Zodra je hier de auto/trein uitstapt krijg je meteen een vakantiegevoel. De wijdse uitzichten en eindeloze bossen lijken totaal niet Nederlands. Toch ligt deze locatie op maar 2 uur rijden van Utrecht!

De coachpaarden leven in een vaste kudde in de heuvels op een weiland met een prachtig uitzicht. De kudde bestaat uit jonge en oude paarden (tot zelfs 30+!), waardoor er een stabiele, rustige groep is ontstaan. Deze paarden zijn bij uitstek geschikt om mee te coachen.

Overnachting is mogelijk in tenten in het weiland met uitzicht op de paarden. Er zijn ook een beperkt aantal bedden beschikbaar in het woonhuis. In de intake kan je je voorkeur aangeven.

Praktisch – Limburg:

Datum: Vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus 2019 
Tijden: Start vrijdag om 16.00 uur – Afsluiting zondag om 15.00 uur
Locatie: Banholt, (bij Maastricht, Limburg, NL)
Paardencoaches: Nina Bien en Lonneke van Pelt
Beschikbaarheid: maximaal 12 deelnemers
Kosten: 495 euro (incl. 21% btw) voor het hele weekend (inclusief alle maaltijden en twee overnachtingen.)
Vragen? Neem contact ons op via contact@cvpc.nl of 0614984169 (Whatsapp en bellen).

 

SAMSUNG CSCAanmelden

De kosten voor deelname aan het weekend bedragen 495 euro (incl. 21% BTW). Deze kosten zijn inclusief alle maaltijden en twee overnachtingen.

Voordat je je aan kan melden maken we eerst (telefonisch) kennis met elkaar in een intakegesprek. Je vraagt het intakegesprek aan door hieronder je gegevens in te vullen. Je krijgt dan automatisch een email met intakevragen. Een van onze coaches neemt contact met je op om een afspraak te maken voor het (telefonische) intakegesprek. Dit is geheel vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast. Het doel van het gesprek is te kijken of dit weekend bij jou past.

Wil je zelf een weekend organiseren? Stuur dan een mail naar contact@cvpc.nl met daarin je gegevens en de regio. Wij nemen dan zsm contact met je op voor meer informatie. (Uiteraard zit je nog nergens aan vast.)

Wil je een prive weekend? Stuur dan een mail naar contact@cvpc.nl met daarin je gegevens en de regio. Wij nemen dan zsm contact met je op voor meer informatie. (Uiteraard zit je nog nergens aan vast.)

Eerst volgende data: 7-9 juni 2019 Veluwe
en 23-25 augustus 2019 Limburg

 

Ja, ik wil graag een (gratis) intakegesprek aanvragen
 
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon
*Je krijgt automatisch een email met intakevragen
 
dit veld niet invullen s.v.p.

  Werkt de aanmeldknop niet? Mail dan naar contact@cvpc.nl

Vragen of zelf organiseren?

Heb je vragen over deze weekenden? Twijfel je of het iets voor jou is? Of wil je zelf een weekend organiseren met een groep vrienden? Ga je er juist liever alleen een weekend tussen uit met prive coaching? Mail dan even naar contact@cvpc.nl een van onze coaches neemt dan zsm contact met je op!