Boek: Soul Recovery

Soul Recovery
Equine Assisted activities for healing from abuse by others, loss of others and loss of self

Joy Nussen LMTF, EAGALA Certified & Leslie Becker, LMFT
Engels

Klein maar geweldig! Dit boek is voor zowel de therapeuten die met paarden werken als voor de coaches die met paarden werken een absolute aanrader.

De beiden zeer ervaren schrijfsters geven door middel van dit boek een aantal oefeningen die in eerste instantie zijn voor de healing van misbruik door anderen, het verlies van anderen en het verlies van jezelf.

Al lezende kom je er achter dat de oefeningen veel breder inzetbaar zijn en dat je deze heel goed, zelf kunt aanpassen naar eigen inzicht en afhankelijk van het therapie of coachdoel.

Bij elke oefening staan ook ‘the meaningfull questions for processing’. Deze vragen zijn het coach ‘goud’ dat je met alle plezier in je coachrugzak zult stoppen.

Laat je niet weerhouden doordat het een Engelstalig boek is en dat je het bij Amazon.com dient te bestellen (ik had het binnen een week in huis). Want dit is een boek dat niet in de boekenkast van de paardencoach/therapeut mag ontbreken.

En: het is ook om niet één keer te lezen, maar om elke keer er op na te slaan en aan te vullen met je eigen aantekeningen!

© Margreet Noordanus / PaardenInzicht Takes you to the next level! www.paardeninzicht.nl / info@paardeninzicht.nl

TIP: Om een verdere indruk van dit boek te krijgen ga je naar: http://www.amazon.com/Soul-Recovery-UPDATED-assisted-activities/dp/1475017855
Klik vervolgens op het plaatje links (look inside) en je kunt een alvast een stukje lezen.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je er van? We lezen je reactie graag hieronder!

Deel:
facebooktwitterlinkedinmail