Boek: Financial Independence for Women

Financial Independence for Women – Taking Control of Your Money – Vered Neta – Engels

Ben je ondernemer? Heb je een parttime baan en ben je daarnaast parttime ondernemerboeken? Ben je heel toevallig ook nog vrouw? Vind je het lastig om geld te vragen voor hetgeen je doet? Durf je geen opslag te vragen? Vraag je je af of je het wel waard bent om ‘betaald’ te worden voor waar je heel goed in bent?

Dan is Financial Independence for Women een aanrader!

Ik hou deze recensie heel kort: in Financial Independe§nce for Women maakt schrijfster –en ervaringsdeskundige!- Vered Neta korte metten met alle oude ingesleten (gedachte) patronen over geld. Met de handige, makkelijk uit te voeren tips die de schrijfster geeft kun je vervolgens zelf aan de slag om je financiën in eigen hand te nemen.

Dat dit veel verder gaat dan alleen het in handen nemen van je eigen financiën zal je inmiddels wel geraden hebben. En dat klopt! Het mooie is dat je hier niet alleen zelf als vrouwelijke ondernemer veel aan zult hebben, maar ook je vrouwelijk coachees zullen –door deze specifieke kennis en inzichten- hier van veel profijt van hebben.

De eerste vier hoofdstukken zijn gratis beschikbaar en zullen je al veel opleveren. Toch is mijn advies om uiteindelijk toch het boek aan te schaffen en actief het zelfonderzoek en het programma te volgen. Je zult jezelf verbazen over de inzichten en impact.

© Margreet Noordanus / PaardenInzicht Takes you to the next level!
www.paardeninzicht.nl / info@paardeninzicht.nl

1e vier hoofdstukken van dit boek kun je gratis downloaden als je gaat naar: http://www.balancedbusinesswomen.com/

Wat zijn jouw ervaringen met dit boek? Of wil je het boek nog gaan lezen? Laat je reactie hieronder achter!

Deel:
facebooktwitterlinkedinmail