Gratis Online Bijeenkomst

Online Informatie Bijeenkomst
Cognitief Coachen met Paarden™

 • Ben je benieuwd wat de methode Cognitief Coachen met Paarden™ inhoudt?
 • Wil je meer leren over de 6 pijlers van Cognitief Coachen met Paarden™ in de praktijk?
 • Wil je paardencoach worden en ben je benieuwd of onze opleiding tot paardencoach bij jou past?
 • Ben je al paardencoach en ben je opzoek naar bijscholing?

Regelmatig organiseren wij een online informatie bijeenkomst over “Cognitief Coachen met Paarden”. Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over de methode die wij gebruiken en hoe jij als (aankomende/ervaren) paardencoach deze methode kan toepassen. Bovendien kan je al je vragen aan de docenten van de opleiding stellen.

Nieuwe data volgen binnenkort!

Inhoud van de informatie bijeenkomst:

 1. Uitleg over paardencoaching en wat dat nou precies inhoudt
 2. Het verhaal van de ijsberg (en wat dat met paardencoaching te maken heeft)
 3. Introductie in de methode Cognitief Coachen met Paarden™(CCP)
 4. Toelichting van de zes pijlers van CCP (met natuurlijk heel veel praktijkvoorbeelden)
 5. Oefeningen die je zelf mee kan doen, zodat je het meteen kan ervaren
 6. Hoe je weet of jij en je paard geschikt zijn voor de methode CCP?
 7. Informatie over de inhoud en werkwijze van de basisopleiding CCP (voor aankomende paardencoaches)
 8. Informatie over de inhoud en werkwijze van de bijscholing CCP (voor paardencoaches die een nieuwe methode willen leren)
 9. Voorbeelden van online studiemateriaal uit de opleidingen & kennismaken met de docenten
 10. Hoe je er achter komt of deze opleiding bij je past & hoe je je aan kan melden voor de opleiding (inclusief speciaal aanbod!)
 11. Vraag en Antwoordsessie

Online bijeenkomst?

Dat betekent dat de bijeenkomst in de vorm van een webinar zal plaatsvinden. Je hoeft nergens naar toe, je kan gewoon thuis blijven bij je computer. Je ziet de presentatie op je scherm en ziet ons via de webcam. Je kan vragen stellen door deze in te typen op je computer. Alle vragen worden direct tijdens de bijeenkomst beantwoord.

Na afloop van deze informatie bijeenkomst:

 • Weet je wat de methode Cognitief Coachen met Paarden™ (CCP) is en wat je er mee kan in de praktijk
 • Heb je inzicht in de 6 pijlers van CCP en hoe deze met elkaar verbonden zijn
 • Weet je wat de methode CCP zo uniek én effectief maakt (en waarom klanten er zo blij mee zijn!)
 • Heb je gezien hoe je zelf kan checken of jij en je paard geschikt zijn voor deze methode
 • Weet je precies wat de opleiding CCP inhoudt (zowel als starter als voor de ervaren paardencoach)
 • Weet je wat onze opleidingen onderscheidt van andere opleidingen
 • Heb je voldoende informatie om zelf te beslissen of deze methode bij je past
 • Heb je al antwoord op al je vragen!

 

Docenten

De bijeenkomst wordt gegeven door de docenten van de opleiding Cognitief Coachen met Paarden: Wendela den Tonkelaar, Melanie van Hoeve, Jorien Meuleman en Lonneke van Pelt. Je kan dus ook meteen kennismaken met de docenten. We vertellen je dan ook wat meer over onze achtergrond.

Ieder van ons heeft een eigen expertise en rol in de opleiding(en). Wendela is de hoofddocent van zowel de basisopleiding als de bijscholingen van paardencoaches. Melanie is gespecialiseerd in gespreksvoering voor paardencoaches en zal je hier alles over vertellen. Jorien is gespecialiseerd in paardenpersoonlijkheden en het lezen van paardengedrag. Lonneke is onze psycholoog en weet alles over hoe mensen in elkaar zitten. Samen begeleiden we deze informatie bijeenkomst en beantwoorden we alle vragen die je hebt over de methode CCP.

Hoe werkt het?

Je kan je (gratis!) aanmelden door hieronder je email adres achter te laten. Je krijgt dan via de email een bevestiging en inlog instructie. Een paar minuten voor de starttijd klik je op de link in de email die je hebt gehad. Je komt dan op een pagina waar je mijn presentatie ziet en mijn stem hoort. Het is niet moeilijk. Als je op internet video’s kan bekijken (bijvoorbeeld op YouTube of Facebook) dan kan je dit ook :)  Tijdens de online bijeenkomst kan ik jou niet zien en horen. Je kan mij wel vragen stellen, via de chatbox (door te typen op je toetsenbord). Ik zie jouw vragen dan in beeld verschijnen en zal ze beantwoorden. Na afloop kan je de hele sessie nog eens op video terugkijken, zodat je niets hoeft te missen.

Je hoeft nergens naar toe te reizen, je kan vanuit alle landen ter wereld meedoen! Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om paardencoach te worden of gewoon meer wil weten over de methode Cognitief Coachen met Paarden™.  Het is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Mocht je interesse hebben om aan de jaaropleiding mee te doen dan leggen we je uit welke stappen je daarvoor moet nemen.

Video opname

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op het moment van de online bijeenkomst, dan kan je de video opname bekijken. Deze video opname krijgt iedereen automatisch toegestuurd. Je hoeft je dus niet af te melden.

Het is natuurlijk het leukst als je er wél bij kan zijn. De gesprekken in de chatbox zijn namelijk altijd heel erg gezellig! Er wordt wat afgekletst en er worden waardevolle nieuwe contacten gelegd. Het is heel bijzonder om met gelijkgestemden vanuit het hele land bij deze bijeenkomst te zijn (soms zelfs met mensen van over de hele wereld!). Zonde om te missen!

Als je door het chatten geen tijd had om aantekeningen te maken, dan kan je na afloop alles nog eens rustig terugkijken. Iedereen krijgt namelijk gratis de video opname toegezonden!

 

Nieuwe data volgen binnekort!

Tot dan!

PS Meer informatie over de opleiding Cognitief Coachen met Paarden™ vind je hier.