Lonneke van Veen

Lonneke van Veen – Anam Cara Coaching

Introductie

Vanaf het eerste begin dat ik paarden leerde kennen ben ik onder de indruk geraakt en gebleven van het eindeloze geduld, de wijsheid en de kracht van deze dieren. Ik leer elke dag van ze.  Dat maakt het coachen met paarden zo een waardevolle aanvulling, ze staan altijd open om ons te laten zien wat wij verbergen.

Heb het leven lief.”

Als jong meisje ben ik begonnen met paarden en nu ik volwassen ben kan ik niet meer zonder. Ik ben geboren in 1983 en na de hogere agrarische school, de PABO en een 3 jarige instructeurs opleiding, ben ik mij gaan verdiepen in het coachen met paarden.

Tijdens het afronden van mijn eerste opleiding in het coachen kwam ik terecht op een zorgboerderij waar ik samen met Wendy ten Wolde elke dag bezig ben om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden en te coachen met behulp van de paarden. Verder geef ik meerdere uren per week les met paarden, naast individuele- en groepscoachings.

Locatie_Lonneke_van_VeenLocatie

Mijn eigen locatie ligt in het prachtige Schoorl onder de duinrand waar ik een kleine kudde heb waar ik mee coach. Het zijn paarden die veel gewend zijn,  altijd buiten wonen en die het heerlijk vinden om mensen te begeleiden. Daarnaast coach ik op de locatie van Paard&Relatie in Assendelft of kan ik in overleg op locatie komen om met eigen paarden te coachen.

Contact

Lonneke van Veen
Anam Cara Coaching
Heereweg 188
1871EN Schoorl

+31 6 28 26 86 66
info@anamcaracoaching.nl
www.anamcaracoaching.nl