Ingrid Serruijs

Ingrid Serruijs – Wonderwerk

 

Ingrid SerruijsAchtergrond

Nadat ik ben afgestudeerd als jurist aan de Universiteit van Utrecht ben ik op 1 januari 2000 begonnen als advocaat bij een groot advocatenkantoor. Nadat ik zes jaar als arbeidsrechtadvocaat had gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als advocaat en hoofd juridische zaken van een internationaal bedrijf. In november 2008 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik als freelance jurist gaan werken voor met name grote internationale bedrijven.

Een mooie loopbaan en toch miste ik voldoening in mijn werk. Ik was in staat om mensen bij te staan in juridische vraagstukken, maar ik wilde liever meerwaarde bieden op persoonlijk gebied. Hoe meer ik me hiervan bewust werd, hoe minder energie ik kreeg uit mijn dagelijkse werk.

In 2014 heb ik de stap gezet en ben ik een opleiding tot paardencoach gaan volgen. In 2016 heb ik een tweede aanvullende opleiding gevolgd bij het Centrum voor Paardencoaching. Het besluit om deze droom te volgen, heeft me veel opgeleverd.

Inmiddels ervaar ik, als coach, hoeveel voldoening het geeft als je mensen echt kunt helpen. Het geeft me veel energie als ik een bijdrage kan leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen door middel van het coachen met paarden. Zelf vind ik het elke keer weer wonderlijk om te zien hoe een paard weerspiegelt wat onzichtbaar leek.

Ik doe waar ik blij van word en lever daarmee ook nog een positieve bijdrage aan een mooiere wereld.

Locatie

Ingrid_SerruijsIk heb de beschikking over twee mooie locaties waar ik kan coachen met paarden net boven Amsterdam, midden in de mooie natuur van Waterland. Een van deze locaties heeft ook de mogelijkheid om overdekt te werken.

Het is ook altijd mogelijk om op een eigen of andere locatie te komen om daar een workshop of coaching te geven (eventueel ook met eigen paarden).

Coaching en workshops kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

 

Contact Wonderwerk

Ingrid Serruijs – Amsterdam
Telefoon: 0651186373
E-mail: hello@wonderwerk.nu
Website: www.wonderwerk.nu
https://www.facebook.com/wonderwerk.coaching/
www.linkedin.com/in/ingridserruijs