Gratis Ebook

IK met PK
In 3 stappen meer Innerlijke Kracht met PaardenKracht

Herken jij jezelf hier in:

 • Ik heb vaak last van stress
 • Ik pieker veel
 • Ik voel me vaak onzeker
 • Ik zit niet lekker in mijn vel

Het is niet nodig om je zo te voelen. Het kan echt anders.

Iedereen verdient het om goed in zijn vel te zitten en het beste uit zijn leven te halen. Jij ook! En dat is zeker mogelijk. Iedereen kan dit bereiken.

In dit boek ontdek je welke 3 stappen je moet nemen om meer innerlijke kracht te krijgen, zodat je het beste uit jezelf kan halen. Als je meer innerlijke kracht hebt dan levert je dat het volgende op:

 • Je zit lekker in je vel
 • Je voelt je zelfverzekerd en sterk
 • Je kan omgaan met moeilijke of verdrietige situaties
 • Je ervaart minder stress en ligt er niet meer van wakker
 • Je bent in het hier&nu en piekert niet meer over het verleden of de toekomst

Paarden zijn bij uitstek geschikt als leermeesters om een gelukkiger leven te leiden. Niet alleen spiegelen ze ons gedrag, waardoor we ons bewust worden van onze sterke en zwakke kwanten. Daarnaast laten ze je direct ervaren wat je kan doen om in het hier en nu aanwezig te zijn en je te verbinden met jezelf en anderen.

SAMSUNG CSCWat je kan verwachten van dit boek:

 • Je ontdekt wat ‚paardencoaching’ is en wat deze paardenkracht jou op kan leveren
 • Je leert wat de methode „Cognitief Coachen met PaardenTM” inhoudt.
 • Je ontdekt wat het je oplevert als je zelf net zo veel kracht hebt als een paard
 • Je leert de 3 stappen die je moet nemen om je innerlijke kracht te vergroten
 • Je krijgt opdrachten om meteen thuis toe te passen zodat je meteen van start kan gaan

Over de auteur: Wendela den Tonkelaar

 

Wendela_den_TonkelaarDrs. Wendela den Tonkelaar is de oprichter van het Centrum voor Paardencoaching. Zij is een van de bekendste paardencoaches van Nederland. Ze is auteur van twee andere boeken die op paardencoaching gebaseerd zijn: ‚Spiegelen’ en ‚Leiderschapstips uit de Paardenkudde’. Ze heeft de methode Cognitief Coachen met PaardenTM ontwikkeld en leidt andere coaches op om deze methode toe te passen. Daarnaast is ze een veel gevraagd coach voor paardencoaches die beter willen worden in hun vak.

 

Bonus: Tweewekelijkse inspiratie

Als vervolg op het boek ontvang je om de week een email met een inspirerend artikel of een video. Je leest over de levenslessen die paarden voor ons hebben. Verhalen uit de paardenbak van onze paardencoaches. Tips om meer PK in je leven te brengen. Oefeningen die je thuis uit kan voeren. En nog veel meer!

Bovendien blijf je hiermee meteen op de hoogte van de activiteiten van het Centrum voor Paardencoaching. Zo hoef je nooit iets te missen en ben je altijd als eerste er bij als de inschrijving opent voor een nieuwe workshop of opleiding. En kan je volop profiteren van de winacties die we regelmatig organiseren.

Stel je geen prijs op regelmatige emails met inspiratie? Dan schrijf je je met één klik op de knop weer uit. Wij houden ons aan de spam- en privacy wetgeving, je gegevens zijn dus bij ons in veilige handen.

Hoe gaat het aanvragen van het ebook in zijn werk?

 Het ebook kan je helemaal gratis aanvragen. Het enige wat je hoeft te doen is op deze pagina je (voor)naam en email adres in te vullen. Je krijgt dan automatisch, direct een mail met downloadinstructies.

Dit werkt super simpel, je hoeft er niets bijzonders voor te kunnen of te hebben. Wel gaat het aanvragen over het algemeen iets beter op een computer of laptop, dan op een tablet of smartfoon. Mocht je er desondanks toch niet uitkomen dan staat ons team altijd klaar om je te helpen.

Het ebook is te downloaden in ePub formaat (te gebruiken op ereaders). En in pdf formaat (te gebruiken op elke computer, tablet, etc), dit formaat kan ook geprint worden. Als je niet weet wat dit allemaal betekent, maak je dan geen zorgen, het downloaden gaat gewoon vanzelf.


 

"IK met PK": Ontdek hoe je in 3 stappen meer Innerlijke Kracht krijgt met PaardenKracht, zodat ook jij het beste uit jezelf en je leven kan halen!
Voornaam
E-mailadres*
Privacy: Geen spam, gemakkelijk afmelden
 
dit veld niet invullen s.v.p.