Emmy de Veen

Emmy de Veen – Novequine

Emmy de VeenVan jongsaf aan zijn pony’s en paarden onlosmakelijk met mij verbonden. Tijdens de ponytijd genoten van de luxe van een eigen pony, die echt mijn maatje was. Vervolgens de overgang naar de paarden gemaakt, die mijn uitlaatklep waren tijdens studie en werk. Ik ben altijd  in de gelukkige omstandigheid geweest mijn paarden bij huis te kunnen stallen en weiden en door hen te verzorgen en te rijden leerde ik loslaten en werd stress gereduceerd. Ook heb ik hun gedrag kunnen observeren.

Een leven zonder paarden is voor mij ondenkbaar en het is al 48 jaar een levensstijl. In mijn vrije tijd heb ik de oruninstructeursopleiding gevolgd, ben dressuurjurylid geweest en nog altijd actief springamazone. Om van mijn passie nu werk te maken is het vervolmaken van mijn droom. Hierdoor smelten verlangen en doel samen.

Achtergrond informatie

dedameNa ruim 30 jaar werken als Human Relation professional in diverse functies als adviseur, leidinggevende en manager heb ik, als andragologe met een 1e graad onderwijs bevoegdheid in psychologie, een ander pad ingeslagen. In mijn rol als procesbegeleider ondersteun ik je in het zoekproces in de vraag achter de vraag en zijn mijn paarden de bewustmakers.

 

 

Jaren werken in het HR vak zorgt voor gedegen expertise in het stimuleren van het ontwikkelvermogen van mensen. In mijn bagage heb ik diverse coachingsmethoden en technieken, die ik op een natuurlijke wijze geïntegreerd toepas. Respect, erkenning  en herkenning , werken met afstand en nabijheid zijn in mijn werken kernbegrippen. De praktijk zal het je het beste leren en ik nodig je van harte uit om met jouw coachingsvraag bij Novequine op ontdekkingsreis te gaan. Ik richt mij op volwassenen met uiteenlopende ontwikkelingsvragen als individu of in relatief kleine groepen.

De coachpaarden

P1020836Uit de kudde van ruim vijftien paarden van alle leeftijden springen Dedame en Carry er uit als cocoach.  De sensibele KWPN-er Dedame pikt ieder signaal op en spiegelt jouw onbewuste haarscherp. Ze helpt jou de oplossingen te ontdekken. Carrie is een ondeugende Welsh A en daagt jou continue uit andere paden te bewandelen. Hoe ver je daarin gaat is aan jou, blijf je boven aan (jouw gedrag) of duik je erin en is houding/attitude en overtuigingen (sterk verankerde ideeën over  waarheid) het onderwerp.

 

P1030504De locatie in Ooster Oene waarborgt privacy en bevindt zich tussen de lommerrijke uiterwaarden van de IJssel en de Noord-veluwse bossen. Ik heb de beschikking over een mooie gespreksruimte voor maximaal 8 personen, paddocks en een privebinnenmanege, waar het stampen van de andere paarden en het getwitter van de mussen het coachingsproces ondersteunen. De locatie is dus weerbestendig.

 

 

Contact:

Website www.Novequine.nl

Mobiel: 0031-650490184
Email: novequine@gmail.com of fhdeveen@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/novequine
Twitter: https://twitter.com/Novequine_Emmy