Emmy de Veen coacht met behulp van paarden

Nadat ik ruim 30 jaar gewerkt heb als professional in het P&O-vak in diverse functies als adviseur, leidinggevende en manager ben ik met veel plezier in 2014 een ander pad ingeslagen. Eerst heb ik samen met mijn jaargenoten Rick, Anita, Margriet Harriette en Liesbeth de opleiding Cognitief paardencoach gevolgd. Met mijn jaargenoten ben ik aangesloten bij het Centrum voor Paardencoaching.

Na afronding van de opleiding ben ik het andere pad ingeslagen en het eigen coachingsbedrijf Novequine gestart. Deze naam is ontstaan vanuit dat nieuwe pad dat ik ingeslagen ben (Nove) samen met de paarden (Equine). Sec betekenen de woorden: Nove = in een nieuwe of ongebruikelijke manier & Equine = van of met betrekking tot paarden.

Ik ben opgeleid als andragoog, een sociaal wetenschappelijke opleiding en heb een 1e graad onderwijs bevoegdheid in psychologie . Het jaren werken in het P&O vak zorgt voor gedegen expertise in het stimuleren van het ontwikkelvermogen van mensen. 

In mijn bagage heb ik diverse coachingsmethoden en technieken, die ik op een natuurlijke wijze geïntegreerd toepas. Respect, erkenning  en herkenning , werken met afstand en nabijheid zijn in mijn werken kernbegrippen.

Emmy de VeenDe krachtige samenwerking met mijn paarden ondersteunt je in het verkrijgen van zelfinzicht en zal je helpen te kiezen welke stappen je op jouw pad wilt gaan zetten. Novequine geeft ondersteuning als je meer regie over jouw leven/ loopbaan wilt hebben. Ik heb het voorrecht om te wonen op een prachtige plek op de Noord Veluwe en ben in het bezit van een mooie ontmoetingsruimte en een binnenmanege. Je bent daardoor niet afhankelijk van het weer. Wij hebben een wedstrijd- en fokstal en mijn KWPN-ers zijn jouw oordeelloze feedbackgevers als je bij mij een sessie komt doen. Vind je paarden te groot dan heb ik ook Carry de Welsh A pony beschikbaar.

De praktijk zal het je het beste laten ervaren en ik nodig je uit om met jouw coachingsvraag bij Novequine op ontdekkingsreis te gaan. Ik richt mij op volwassenen met uiteenlopende ontwikkelingsvragen als individu of in relatief kleine groepen.

©Centrum voor Paardencoaching, Emmy de Veen, 2016

Deel:
facebooktwitterlinkedinmail