Danielle Vestering

Danielle VesteringDaanCoaching28062018ZA003

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door communicatie, hoe mensen hun eigen weg zoeken, hoe ze communiceren en hoe ze zichzelf naar buiten toe presenteren. Door de combinatie van mijn werkervaring als leidinggevende ,mijn gezin, liefde voor paarden en ook een mindere periode in mijn leven werd ik geraakt door de mogelijkheden van paardencoaching.

 

Achtergrond

Na jaren onderdeel te zijn geweest van diverse grote organisaties op het gebied van Marketing & Communicatie. Betrokken te zijn geweest bij diverse verander- en reorganisatietrajecten wil ik deze kennis delen. Delen met teams, organisaties en individuen die ook denken dat het anders kan! Self- management en Zelf Zorg staan bij mij hoog in het vaandel.

Na het volgen van diverse opleidingen op het gebied van coaching, toegepaste psychologie werd mijn kennis uitgebreid met een diploma tot Paardencoach. Tevens ben ik gecertificeerd Coach m.b.t de training Pony Power for Kids en bied ik het mooie programma aan KIDS met PK. Kinderen verdienen het om sterk in het leven te staan en de paarden kunnen hier ontzettend mooi bij helpen. Samen met mijn man Jeroen heb ik een groot samengesteld gezin  en ook hierdoor een hoop ervaring en kennis opgebouwd.

Naast kinderen coach ik particulieren en teams dit kan individueel of in groepsverband er is van alles mogelijk.

 

Paarden

Dit is mijn mooie collega Moon. Een verstandige 14 jarige Friese merrie. Tevens heb ik nog een DaanCoaching28062018ZA071kleine pony Puck van 13 jaar. Beide kunnen prima werken met kinderen en volwassenen. Ze hebben de beschikking over een in-uitloop stal, paddock en wei lopen 24 uur per dag buiten.

 

Locatie

Ik heb de beschikking over mijn eigen landelijke locatie met veel privacy aan de rand van natuurgebied de Maashorst en zeg altijd “ik heb het mooiste kantoor van Nederland”.  Er is een binnen en buiten locatie waarbij ik groepen kan ontvangen tot ongeveer 6 personen. Tevens een all-weather paddock welke in de wintermaanden mooi droog blijft.

DaanCoaching28062018ZA125

Kwaliteiten van mij die ik vaak van anderen terug hoor, zijn:

  • origineel en creatief zijn in benaderingswijze: kunnen lachen en relativeren
  • oordeelvrij & goed kunnen luisteren
  • Groot netwerk met bruikbare tips

Contact

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op ik denk graag met je mee.

Danielleimage001 (1)

Daan Coaching

https://www.daan-coaching.nl/contact/

Danielle Vestering

06-31508947‬

Talen: Nederlands & Engels