Coachreis Frankrijk

IK met PK in Frankrijk
Meer Innerlijke Kracht met PaardenKracht!

 • Zit je niet lekker in je vel?New Image
 • Pieker je veel?
 • Heb je last van stress?
 • Kan je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?
 • Heb je te weinig energie?
 • Sta je altijd voor anderen klaar maar vergeet je jezelf?
 • Heb je het gevoel dat anderen over je heen lopen?

Het hoeft niet zo te zijn….
Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf te halen!

[COMPLETE COACHWEEK + VOLLEDIG ARRANGEMENT VOOR 1225 EURO (INCL BTW).]

In Frankrijk ontdek je hoe je je innerlijke kracht kan inzetten om het beste uit jezelf te halen. Hierdoor krijg je veel meer rust, ruimte en ontspanning je leven. Je ontdekt je verborgen kwaliteiten en hoe je deze in kan zetten om beter in je vel te zitten. En dat niet alleen tijdens de reis, maar vooral ook daarna. Je krijgt praktische handvatten om toe te passen in het dagelijks leven. Zodat je niet alleen het beste uit jezelf kan halen, maar ook het beste uit je leven!

We gaan niet alleen op reis naar Frankrijk, we maken ook een persoonlijke ontwikkelingsreis. Dit is een ervaring die je nooit zal vergeten. Deze hele week staat in het teken van jouw ontwikkeling. Je hoeft nu eens niet voor anderen te zorgen (sterker nog, er wordt voor je gezorgd!) het draait nu echt om jou. Jij verdient het om lekker in je vel te zitten en gelukkig te zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook (juist?!) voor de mensen om je heen. Want jij kan er alleen voor anderen zijn als je goed voor jezelf zorgt.

17x13 TRAIL 11 TM 18 AUG 256

Deze coachreis levert je het volgende op:

 • Je weet wie je diep van binnen bent en wat je verborgen kwaliteiten zijn zodat je deze kan inzetten
 • Je hebt meer energie en weet hoe je je energievoorraad steeds weer kan aanvullen op momenten dat je het nodig hebt
 • Je hebt gemerkt wat het je oplevert als je ècht in het hier en nu bent en kan dit ook in het dagelijks leven toepassen
 • Je hebt ontdekt hoe je het piekeren kan stoppen en rust kan creeëren in je hoofd
 • Je hebt ervaren hoe het voelt als je ècht met jezelf in verbinding bent
 • Je weet welke stappen je moet nemen om meer uit je leven te halen

Werkwijze

IMG_3844Deze intensieve coachweek vindt plaats in een klein groepje (ca 8-10 deelnemers). Je wordt de hele week persoonlijk begeleid door twee coaches in samenwerking met de paarden. Normaal gesproken duurt een sessie paardencoaching ongeveer 1,5 uur. Nu heb je een hele week de tijd om aan jezelf te werken samen met de paarden. Een unieke kans om nu eens ècht aan jezelf te werken!

Gedurende de week werken we aan zes stappen die bijdragen aan het vergroten van je innerlijke kracht. Iedere ochtend worden coachsessies gegeven. Uiteraard werken we elke dag met de paarden, maar daarnaast zullen we ook andere vormen van coaching en oefening inzetten zodat je zo veel mogelijk uit deze week kan halen.

We werken volgens een gestructureerd model dat gebaseerd is op een (wetenschappelijk onderbouwd) psychologisch model, vertaald naar paardencoaching. Hoewel paardencoaching wel eens als zweverig wordt gezien is hier niets zweverigs aan. Je gaat aan de slag met bewezen effectieve methodes en principes.

-230pxlUiteraard is iedereen anders en werkt niet voor iedereen hetzelfde. Daarom volgt iedereen dezelfde 6 stappen, maar wel op je eigen manier. Er is voldoende ruimte om te ervaren wat voor jou werkt en wat niet. Op die manier verzamel je handvatten om het geleerde thuis toe te passen in het dagelijks leven. Het doel is om niet alleen tijdens deze reis te groeien maar (juist!) ook daarna, zodat je meer uit je leven kan halen.

De intensieve onderdelen van het programma worden afgewisseld met ontspanning zodat je vol energie weer naar huis gaat. De ochtenden zijn reserveerd voor de coaching. In de middag is er tijd voor reflectie, ontspanning of een paardrijrit door de omgeving (vrije keuze).

Je zal het meest uit deze week (en dus uit jezelf!) halen als jij iemand bent die:

 • Je bent gemotiveerd om aan jezelf te werken en gelooft er in dat ook jij het verdient om gelukkig(er) te zijn
 • Je hebt affiniteit met paarden en bij voorkeur al eerder ervaren dat paarden je kracht geven (paardrijden is niet nodig)
 • Je houdt van de natuur en kijkt er naar uit om een week in de natuur te verblijven
 • Je bent bereid je groepsgenoten te steunen in hun persoonlijke proces en samen krachtig te zijn
 • Je bent iemand die graag dingen ervaart, voelt en meemaakt in plaats van alleen maar te praten over persoonlijke ontwikkeling

 

Locatie: Pradis (Auvergne)

avondzon terrasDeze coachweek vindt plaats bij Pradis. Dit is een geliefde vakantiebestemming voor vele paarden- en natuurliefhebbers. De boerderij ligt op een prachtige locatie midden in natuurgebied de Auvergne. Onze gastheer en -vrouw zijn de Nederlandse Maurice en Monica die inmiddels al ruim 15 jaar op deze locatie zitten. Samen zorgen zij er voor dat het je aan niets zal ontbreken. Naar wens nemen ze je mee op een paardrijtocht door de prachtige natuur.

21013785_10207969025338562_6975856485797239919_oWe hebben bij Pradis beschikking over een kudde vrijlevende paarden. Het paardenwelzijn staat hier hoog in het vaandel. Het arrangement is op basis van een twee persoonskamer met gedeelde badkamer. (Eenpersoonskamers tegen meerprijs, op basis van beschikbaarheid). Alle maaltijden worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen.

Datum:
18-25 mei 2019

COMPLETE COACHWEEK + VOLLEDIG ARRANGEMENT VOOR 1225 EURO (INCL BTW).

Begeleiding

Tijdens deze week word je begeleid door twee ervaren paardencoaches. Zo is er voor iedereen voldoende persoonlijke begeleiding. Beide coaches zijn de hele week bij het hele programma aanwezig, waardoor je gedurende de week een hechte vertrouwensband opbouwt met elkaar. Maak alvast kennis met de coach Ingrid Serruijs

Het Centrum voor Paardencoaching werkt inmiddels al jaren met het succesvolle IK met PK coachtraject. Sinds 2014 organiseren we coachreizen, waarbij we met een groep een intensieve coachweek beleven op een locatie in binnen- of buitenland. We brengen je graag in contact met onze oud-deelnemers als je meer wil horen over hun ervaringen!

div hangmatHet arrangement is inclusief:

* 7 overnachtingen in 2-persoons kamer met gedeelde badkamer
* Ontbijt, lunch, diner (inclusief water, frisdrank en wijn)
* Hele dag door: koffie, thee, water
* Handdoekenpakket
* Beddengoed
* Eindschoonmaak
* Dagelijkse coachingssessies (plenair, in de ochtenden)
* Uitgebreid Coachreis IK met PK Werkboek
* Middagen zijn vrij in te vullen

Het arrangement is exclusief:

om de boerderij impressie* Reis naar de locatie (wij kunnen wel bemiddelen in carpoolen/samen reizen). Kijk hier naar de mogelijkheden per auto/trein/vliegtuig.
*Reisverzekering (deze kan desgewenst zelf afgesloten worden, informeer hiervoor bij je eigen verzekeringsadviseur)
* Indien gewenst: middagactiviteiten (buitenrit te paard, uitstapjes in de omgeving)
* Indien gewenst: toeslag voor éénpersoonskamer (op basis van beschikbaarheid)
* Indien gewenst: extra privé coaching (alleen in de middag mogelijk, ook na afloop mogelijk in Nederland)

Lees hier meer over de locatie waar je verblijft. 

Aanmelden:

Als je mee wil op reis dan voeren we eerst een intake gesprek met je. Pas na dit intake gesprek is je inschrijving definitief. Vraag hieronder het (telefonische) intake gesprek aan. Je krijgt dan een email met vragen voor het intakegesprek en je kan zelf een (telefonische) afspraak met ons maken.

De complete coachweek, inclusief alle coachingsessies en volledig arrangement*, kost 1225 euro (incl. 21% BTW).

*Prijs is op basis van 2 personen per kamer, volpension, compleet IK met PK programma. De prijs is exclusief de reis naar Frankrijk. Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van het Centrum voor Paardencoaching van toepassing.

Datum:

18-25 mei 2019Ja, ik vraag een gratis, vrijblijvend intake gesprek aan voor de coachweek in Frankrijk!

*Privacy: Gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

dit veld niet invullen s.v.p.


Vragen

Heb je vragen over deze coachingreis? Neem dan contact ons op via contact@cvpc.nl

Heb je geen ervaring met paarden? Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt tijdens de coaching niet op de paarden gereden.

Spreek je geen frans? Geen probleem! De voertaal van de coachweek is Nederlands. Alle deelnemers, coaches én de gastheer/-vrouw spreken Nederlands.

Deelname annuleren? De annuleringsvoorwaarden voor deze reis vind je in onze algemene voorwaarden. Sluit zelf een reisverzekering af als je de kosten voor annulering vergoed wil hebben.

Ben je slecht ter been of heb je andere (lichamelijke) beperkingen? Of heb je andere speciale wensen die niet in ons programma zijn opgenomen? Neem dan contact ons op via contact@cvpc.nl